Doe mee en kom naar de Wereldgebedsdag 2020

De Wereldgebedsdag van 2020 zal gehouden worden op vrijdag 6 maart in de Antonius kerk (Boshuizerlaan 13, 2321 SG Leiden) in Leiden.

De liturgie is gemaakt door vrouwen uit Zimbabwe met als thema: “Sta op, neem je mat op en wandel” n.a.v. Joh. 5: 2-9a. Zij willen hiermee ons allemaal oproepen voor liefde, genezing en verzoening.
Zimbabwe is op zijn zachts gezegd een complex land en dan is het juist heel bijzonder dat vrouwen uit dat land juist dit thema van de dienst kozen. Hiermee wordt een oproep gedaan aan ons allen om in actie te komen voor vrede en verzoening.

Binnenkort gaat de voorbereiding van de dienst beginnen en de voorbereidingsgroep heeft zeker nog ruimte voor voor meer deelnemers. Dus vrouwen wees welkom. Meedoen betekent een aantal avonden ter voorbereiding op de dienst, zowel inhoudelijk (wat betekent het thema voor ons, wat kunnen wij leren van de vrouwen in Zimbabwe) als ook praktisch (hoe gaan we de dienst aankleden, hoe maken we reclame voor de dienst) etc.

De voorbereiding loopt van medio januari tot de datum van de wereldgebedsdag.

We hopen dat er nog vrouwen mee willen doen en we hopen dat wie niet mee doet de datum vast in de agenda zet om te komen.

Voor informatie en opgave kunt u contact opnemen met
Rietje van Wijlen
tel: 06-29015519 (s’avonds) of
via mail rietje@vanwijlen.com